Direct contact
×

Bel mij terug
×

Lichtgewicht dekvloer


AirBase is een snel te verwerken, stofarme, lichtgewicht dekvloer. De speciale cementen binden de lichtgewicht vulstoffen en geëxpandeerde glaskorrels (van gerecycled glas) tot een zeer lichte en drukvaste (Klasse C12/F3) dekvloermortel.

AirBase is net zo sterk als normale zandcement specie en bovendien snel hard en droog. Hierdoor legt u in een kwart van de tijd een vloer die net zo sterk is én lichter is voor de constructie.

AirBase kan op verschillende onderconstructies worden aangebracht voor meerdere toepassingen, zowel zwevend als ook hechtend. AirBase kan daarnaast prima worden gecombineerd met verschillende in de markt aangeboden vloersystemen.

www.airbase.eu
airbase-lichtgewicht-cementdekvloer-homepage-1b

PRODUCTEN

AirBase lichtgewicht dekvloer

  • Dé oplossing op houten vloeren
  • Snelle droogtijd na 3 uur beloopbaar, de volgende dag af te werken
  • Bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal
  • 100% recyclebaar (grondstof voor wegenbouw)
button houten vloeren

Dé vloeroplossing voor transformatieprojecten

Steeds meer gebouwen zoals oude industriële complexen, kantoren en scholen worden via een transformatieverbouwing geschikt gemaakt voor bewoning. De kenmerkende houten vloeren van transformatiewoningen kunnen een uitdaging zijn voor u als bouwprofessional.

Voor dit type ondergronden levert AirBase met een kwalitatieve, milieuvriendelijke en tijdbesparende lichtgewicht dekvloer de oplossing!

als het superlicht moet snellere oplevering lagere integrale bouwkosten

AirBase lichtgewicht dekvloer voldoet aan NEN-EN 13813, sterkteklasse C12/F3. Daarmee heeft AirBase de kwaliteit die geschikt is voor woningbouw.

snellere oplevering superlicht lagere bouwkosten
houten vloer 2
noppenplaat
vloerverwarming
schluter bekotec noppenplaat

Geschikt voor bijna alle ondergronden en vloersystemen

AirBase kan rechtstreeks hechtend op steenachtige ondergronden worden aangebracht. Maar ook gecombineerd met zwaluwstaartplaten op een houten balklaag óf zwevend direct op houten vloeren. In vergelijking met andere systemen, zijn bij zwevende toepassing op houten constructievloeren (bijvoorbeeld bij renovatie ) veel voordelen te behalen.

handmatig mengen
machinaal verpompbaar tablet machinaal verpompbaar maximale ontzorging aannemer

Handmatig tot machinale verwerking

AirBase lichtgewicht dekvloer kan worden toegepast bij de verbouwing van een particuliere woning tot aan complexe gebouwrenovaties. De keuze van verwerking is afhankelijk van de grootte van uw project. Bij kleine projecten is AirBase handmatig per kuip te mengen. AirBase is verkrijgbaar in handzame zakken van 12,5 kg.

Grootschalige projecten (tot aan 300 m2 dagproductie), worden uitgevoerd met een volautomatische pomptruck met cementmenger. Hierbij werken we samen met geselecteerde partners, zodat we de aannemer maximaal kunnen ontzorgen. Bij machinale verwerking wordt AirBase geleverd in Big Bags van 500 kg.

PROMOTIEFILM

DOWNLOADS

Brochure

AirBase / Schlüter

catalogus-stucprofielen

Advies op maat

AirBase lichtgewicht dekvloer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die u als professional aan uw bouwproducten stelt. Middels adviezen op maat kunnen wij u optimaal ondersteunen voor en tijdens uw bouwproject.


Het is mogelijk een projectgarantie van 10 jaar te verkrijgen op afgeronde en begeleide bouwprojecten (vraag naar de voorwaarden).


Wilt u meer informatie over het materiaal en de toepassingen van AirBase? Neem dan contact op met onze technisch adviseur of kijk op www.airbase.eu

CONTACT

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Lees meer hierover in ons cookiebeleid