Direct contact
×

Bel mij terug
×

Gevelbekleding


Pura ® NFC by Trespa biedt bescherming tegen ons wisselvallige weer, met een onverwoestbare gevel, die bestaat uit gevelstroken, bevestigingsmaterialen en bijpassende accessoires.

Deze gevelbekleding oogt niet alleen mooi, maar is ook uiterst duurzaam. De planken zijn uitgebreid getest op hun slag- en stootvastheid en UV-bestendigheid en worden gedekt door een productgarantie van 10 jaar, onder meer op de kleurstabiliteit.

Het systeem biedt optimale ontwerpvrijheid en een langdurige, prachtige afwerking.

Ceves Vergeer B.V. is dé distributiepartner van Pura ® NFC in Nederland. Pura ® NFC is een gedeponeerd handelsmerk van Trespa International B.V. gevestigd te Weert Nederland.

PRODUCTFILM

Ceves Vergeer levert uit voorraad Pura ® NFC gevelstroken in diverse kleuren. Leveringen zijn mogelijk vanaf 1 pak (= 2.27 m 2 ) inclusief bevestigingsmateriaal en bijpassende profielen.

Installatie gevelstroken / horizontaal

Installatie gevelstroken / verticaal

DOWNLOADS

Brochure

Pura ® NFC by Trespa

catalogus-stucprofielen

Meer informatie


Wilt u meer informatie over het materiaal en de toepassingen van Pura ® NFC? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs.

CONTACT

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Lees meer hierover in ons cookiebeleid