Direct contact
×

Bel mij terug
×

Binnenbouw- en isolatieplaten


PolyBlue kent twee assortimentsgroepen: binnenbouwplaten en isolatieplaten. De 100% waterdichte platen van geëxtrudeerd polystyreen (XPS) hardschuim zijn extra hard, stabiel en zeer licht. Dit maakt het vervoeren en bewerken van de platen door één persoon gemakkelijk. De druk- en maatvaste platen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en diktes. Met de PolyBlue toebehoren kan het hele project compleet uitgevoerd worden.

www.polyblue.com
polyblue-verwerking

PRODUCTEN

Binnenbouwplaten

De binnenbouwplaten van hoge densiteit XPS schuim zijn afgewerkt met een door wapeningsgaas versterkte mortellaag. De platen vormen de perfecte ondergrond voor tegel- en stucwerk en zijn ideaal voor de afwerking van toilet, bad, douche en leidingwerk. Groot voordeel is dat de platen direct te betegelen zijn. Het assortiment binnenbouwplaten bestaat uit meerdere formaten en diktes, maar ook specials zoals toiletplaten. De PolyBlue toebehoren zorgen voor een snelle en gemakkelijke afwerking.

Het assortiment bestaat uit: binnenbouwplaten, toiletplaten, pasplaten, hoekkokers, montagestroken en toebehoren.

Isolatieplaten

De isolatieplaten van XPS schuim zijn de ideale isolatieoplossing. De isolatieplaten hebben een hoge thermische weerstand, zeer hoge druksterkte en zijn eenvoudig op maat te snijden. PolyBlue isolatieplaten kunnen gebruikt worden in vochtige ruimtes want dankzij de gesloten celstructuur zijn ze praktisch ongevoelig voor vocht. De panelen zijn erg licht van gewicht, waardoor ze makkelijk te dragen en verplaatsen zijn.

Het assortiment bestaat uit: foampanels, roofpanels, wallpanels en randstroken.

Meer informatie


Wilt u meer informatie over het materiaal en de toepassingen van PolyBlue? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs of kijk op www.polyblue.com

CONTACT

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Lees meer hierover in ons cookiebeleid