Direct contact
×

Bel mij terug
×

Projecten


Wij adviseren en begeleiden architecten, bouwbedrijven en professionele verwerkers bij het realiseren van complexe projecten en het zoeken naar oplossingen voor specifieke (af)bouwkundige problemen. Projecten, waar drainage-, ontkoppeling- en klimaatvloeren toegepast worden, zijn hiervan enkele voorbeelden.

We beschouwen het meedenken als een van onze belangrijkste activiteiten. Als vertegenwoordiger van verscheidene A-merken wordt Ceves Projecten regelmatig betrokken bij complexe bouwprojecten.

Nieuwbouw New Orleans toren Rotterdam

Bij de bouw van deze toren moeten de afhangconstructies van de buitenplafonds aan hoge eisen ten aanzien van windlasten (druk en zuiging) voldoen. Na het aanleveren van de sterkteberekening voor deze plafondconstructie heeft Ceves Vergeer Protektor profielen geadviseerd en geleverd. Deze extra sterke profielen zijn voorzien van een beschermende coating voor buitentoepassingen.

Producten

1870 m 2

Protektor - Buitenplafonds hoogbouw

420 m 2

Protektor - Buitenplafonds laagbouw

7200 m 1

Protektor - Plaatprofiel

4000 m 1

Protektor - Hoofddragerprofiel

4100 stuks

Protektor - Afhangsteunen maatwerk

1000 stuks

Protektor - Verbindingstukken

15000 stuks

Protektor - Afhangclips

Renovatie UMC WKZ Utrecht

Bij Technische onvolkomenheden in de tegelvloer van de buitengalerij van het UMC WKZ Utrecht maakte renovatie noodzakelijk. Voor deze renovatie heeft Ceves Vergeer geadviseerd drainageproducten van Schlüter- Systems te gebruiken. Ceves Vergeer heeft het systeem geleverd en bij de verwerking geadviseerd. Hiermee wordt het UMC gevrijwaard van toekomstige schade.

Producten

183 m 2

Schlüter - Troba-Plus Drainagemat

183 m 2

Schlüter - Ditra-Drain Drainage

183 m 2

Schlüter - Bekotec-Drain Bekledingssysteem

60 m 1

Schlüter - Bekotec-BRS Randstrook

62,5 m 1

Schlüter - Bara-RT Randprofielen

85 m 1

Schlüter - Dilex-EDP Dilatatieprofielen

25 stuks

Schlüter - Bara-RT/V Koppelstuk

12 tubes

Schlüter - Kerdi-Fix Afdichtingslijm

Renovatie monumentale woonboerderij Almkerk

In Almkerk is een monumentale boerderij volledig gerenoveerd. Als onderdeel van deze renovatie is in de keuken en bijkeuken op de begane grond het Schlüter®-BEKOTEC systeem toegepast. Ook op de volledige eerste verdieping en de zolder is het BEKOTEC vloerverwarmingssysteem toegepast op een houten onderconstructie. Door het minimale gewicht is het BECOTEC systeem hier uitermate geschikt voor. In 2010 is het BEKOTEC systeem uitgebreid met een warmtepomp, zodat het systeem energiezuiniger is en nu ook kan koelen.

Producten

350 m 2

Schlüter - Bekotec Verwarmingsvloer

150 m 2

Schlüter - Ditra

Nieuwbouw KPMG Amstelveen

De kantoorruimtes in dit pand aan de snelweg A9, zijn voorzien van parelmoermuisgrijze (RAL 7048) afwerkprofielen. Deze afwerkprofielen zijn speciaal voor dit project ontwikkeld en geproduceerd in nauw overleg met architect en opdrachtgever. De gecoate Protektor® profielen omlijsten de wand van elk kantoor en dragen zodoende bij aan de professionele uitstraling.

Producten

5752 m 1

Protektor - Aluminium platstrip

162 m 1

Protektor - Aluminium U-profiel

30267 m 1

Protektor - Aluminium Z-profiel

41442 m 1

Protektor - Aluminium schilderijlijstprofiel

180 m 1

Protektor - Aluminium W-profiel

Renovatie binnenhofjes Amsterdam / tegelvloeren

De tegels van twee binnenhofjes in Amsterdam moesten gerenoveerd worden, omdat veel tegels gebroken waren en los lagen. Op ons advies is de vloerconstructie op de juiste manier opgebouwd, waardoor schade en lekkage naar de onderliggende parkeergarage tot de verleden tijd behoren.

Producten

183 m 2

Schlüter - Troba-Plus Drainagemat

564 m 2

Schlüter - TROBA-PLUS Drainagemat

390 m 1

Schlüter - DILEX-EP50 Bewegingsvoegen

670 m 2

Schlüter - Ditra

170 m 1

Schlüter - TROBA-LINE Afvoergoten

8 stuks

Schlüter - KERDI-DRAIN Afvoerputten

420 m 1

Schlüter - DILEX-EDP Dilatatieprofielen

Shelton Eastlake nieuwbouw appartementencomplex Seattle

Dit 61 woningen tellende appartementencomplex met groene daken werd gerealiseerd rond een centraal aangelegde binnenplaats. Het is ontworpen volgens de Built Green 4-Star-normen voor duurzaamheid. De gevel is bekleed met horizontaal verwerkte Pura ® NFC gevelstroken. (Public47 Architects, Seattle)

Producten

Pura ® NFC gevelstroken / PU22 Slate Ebony

Pura ® NFC Flush / bevestigingssysteem

Proface - CORNEX-buitenhoekprofiel

Proface - YOIN-U-eindprofiel

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Lees meer hierover in ons cookiebeleid