Direct contact
×

Bel mij terug
×

Tegelprofielen- en systemen


Dankzij innovatieve ideeën en hoogwaardige producten is Schlüter-Systems KG marktleider op het gebied van tegels. Met meer dan 1.100 medewerkers in zeven vestigingen in Europa en de VS bepaalt Schlüter-Systems al meer dan veertig jaar nationaal en internationaal de norm voor oplossingen bij de plaatsing en verwerking van tegels en platen.

Ceves Vergeer is leverancier van Schlüter-tegelprofielen en-systemen. Om het assortiment profielen compleet te maken zijn wij leverancier van maatwerkprofielen, die in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers worden ontwikkeld.

UITGELICHT:

Schlüter-TRENDLINE

Geïnspireerd door actuele tegeltrends heeft Schlüter Systems een nieuwe reeks tegelprofielen op de markt gebracht, passend bij de laatste tegelkleuren en texturen.

schluter-tegelprofielen-tegelsystemen-banner

PRODUCTEN

DOWNLOADS

Catalogus

Tegelprofielen- en systemen

catalogus-stucprofielen
Brochue

TRENDLINE

catalogus-stucprofielen
Brochure

BEKOTEC-THERM

catalogus-stucprofielen
Brochure

LIPROTEC

catalogus-stucprofielen
Brochure

AirBase / Schlüter

catalogus-stucprofielen

Meer informatie


Wilt u meer informatie over het materiaal en de toepassingen van Schlüter-Systems? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs.

CONTACT

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Lees meer hierover in ons cookiebeleid